Vertrouwd Geregeld Senioren Administratie

Over ons
Contact
Vertrouwd Geregeld

Professionele bewindvoerders

Administratie, voor ons is het dagelijkse kost. Onze professionele bewindvoerders zijn geaccriditeerd en hebben kennis van zaken. Zo weten zij de weg in het woud van regels en wetten en zorgen ze dat onze klanten optimaal profiteren van de bestaande regelingen.

Onze missie

We vinden dat ouderen in de laatste fase van hun leven financiële rust mogen ervaren. Naasten moeten de gelegenheid hebben om zoveel mogelijk kwalitatieve tijd met hen door te brengen. Daaraan bijdragen door de administratieve last te verlichten, dat is onze drive.

Onze kernwaarden

Alle medewerkers van Vertrouwd Geregeld Seniorenadministratie zijn verbonden met de kernwaarden van onze organisatie. Onze kernwaarden: Eerlijk, Betrouwbaar, Vakbekwaam, Betrokken en Open zijn de basis bij alles wat we doen.

De oprichters van Vertrouwd Geregeld en NCM bewindvoering hebben zich op verschillende gebieden dienstbaar gemaakt voor de samenleving. Vanwege het maatschappelijke belang, behartigen wij de belangen van de kwetsbare burgers in de samenleving. Deze mensen bevinden zich vaak in bijzondere en kwetsbare omstandigheden en kunnen alle hulp gebruiken.

Eerlijk

Betrouwbaar

Vakbekwaam

Betrokken

Open

menselijke-bewindvoering-voor-senioren
meer dan administratie

Het gaat altijd om mensen

Natuurlijk regelen we de administratie, toch  gaat het bij ons in eerste instantie om mensen. Mensen die zorgen hebben om hun financiën, kinderen die het beste willen voor hun ouders, zorgprofessionals die geven om hun patiënten. Deze menselijke kant maakt voor ons het verschil. Als wij met een telefoontje een zorg weg kunnen nemen maakt dat onze dag goed.

Email

Stuur een bericht